На 3 септември от 12.30 часа на басейн Св. Георги

...
 На 3 септември от 12.30 часа на басейн Св. Георги
Коментари Харесай

Вълнуващ празник на водните спортове предстои в Берковица

 На 3 септември от 12.30 часа на басейн " Св. Георги Победоносец " в Берковица, ще бъдат показани демонстрации на скокове във вода от децата и юношите на Националният тим по скокове във вода към Българска федерация плувни спортове.
Състезателите ще дават опция на всички поданици и посетители на Берковица да се насладят на техните красиви и изящни осъществявания.
Отборът е в града на лагер към този момент седмица, като децата един път към този момент демонстрираха своите умения в демонстрацията на 28 август, показана на басейн „ Св. Георги Победоносец “, които бяха уредници и домакини на мероприятието. Те предоставиха чудесната опция за първи път в Берковица да бъде следено нещо толкоз друго и вълнуващо – изящни скокове във вода от разнообразни височини и с друга компликация и трудност на показаните детайли.
Треньор на Националният тим по скокове във вода за деца и юноши е Георги Чобанов – Член на Управителният съвет на БФ плувни спортове
На 31 август кметът Димитранка Каменова се срещна с Георги Чобанов, като на срещата бяха разисквани опциите за съдействие и развиване на плувните спортове в нашия град. Обсъдена беше концепцията за образуване на безвъзмездни уроци по плуване и водни скокове за възпитаници от нашата община, по образеца на ски учебното заведение, проведено от общината през зимата в Зона Ком.
Чобанов предложи да бъде проведен кръг от Републиканско състезание по скокове във вода за Купата на Берковица, както и надпревари на локално равнище за децата, минали курса на образование. Обсъдена бе и опцията да бъде инсталиран спомагателен трамплин за скокове във вода за идното образование и съревнование.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР